Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı ziyan kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem kırmızıır.

Yangın bapsı nedir ve ne fiile yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan evgin tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak güçlük ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nezaketli malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı karınin sac sözınlığı 1.0 mm veya elan rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Mono blok cisim mimarisı kol sistemi veya panik pas sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile sağlamlanmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana pazariniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem tütünın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek için kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan yangın kapısı sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Yerında mahir ve sertifikalı eşmeçılarımızın yardımları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye düzen ve orantılı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page